Section Title

c231238_image_0

tweevoud

Wie zijn wij?

Zingen voor eigen plezier en tot genoegen voor publiek. Met ongeveer vijfentwintig mannen zingen we een repertoire van Nederlandse en anderstalige muziek. Van klassiek tot pop en van romantiek tot musical. Van middeleeuws tot hedendaags.
Het Rosmalens Mannenkoor verzorgt optredens in binnen- en soms buitenland, in het dorp en de regio en gaat soms op concertreis. Bij openbare gelegenheden of in besloten kring.  Ook treden we graag op in tehuizen waarvan de bewoners minder mobiel zijn.

Kom erbij!

Je stem is een kostbaar instrument. Voor jezelf, maar ook voor ons koor. Als bloeiende vereniging hebben we dan ook doorlopend plaats voor nieuwe leden.
Ben je een man, vind je zingen leuk en wil je jouw stem in een koor laten horen, dan nodigen wij je van harte uit om je bij ons aan te sluiten. Wij kunnen altijd nieuwe zangers gebruiken. Wil je ook meedoen? Wandel gerust, geheel vrijblijvend, op donderdagavond onze repetitiezaal binnen en proef de sfeer in het meezingen met ons koor. We zingen in de zaal van Café D’n Beer, Dorpsstraat, Rosmalen. Lees meer over het lidmaatschap klik hier.

 

Gage

Gage uitkoop
Gage uitkoop € 0-250

Contact Information

Verstuur rechtstreeks uw vraag of bericht

Selecteer op